Lähetä palautetta
 
 

Anna palautetta Ympäristöosaava ammattilainen -palvelusta

Otamme mielellämme vastaan palautetta verkkopalvelusta, esimerkiksi sisällöistä ja käytettävyydestä. Halutessasi voit myös jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Kiitos!





Tekijät

Ruokapalvelualan aineiston ovat Ympäristöpassiin työstäneet hankepäällikkö, MMM Meri Elonheimo ja vt. hankepäällikkö, FT Helena Vuorinen.

Ympäristöpassi-aineiston kehittämistyössä ovat olleet mukana

  • EkoCentria
  • Keski-Suomen ELY -keskus
  • Koulutuksenjärjestäjien yhdistys Kjy ry
  • Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämiskeskus Palmenia
  • Opetushallitus
  • Motiva
  • Suomen ympäristökeskus
  • Suomen ympäristöopisto Sykli
  • sekä asiantuntijapalveluita tuottavat yritykset
  • Damico Oy
  • Miljöönääri Oy

Ympäristöpassin työversioita/luonnoksia sekä osaamistestin kysymyksiä ovat pilotoineet seuraavat työryhmät, jotka koostuivat eri tehtävissä olevista ammattikeittiöiden henkilöistä tai alan oppilaitosten opettajista ja opiskelijoista.

Ammattikeittiöt:

  • Fazer Food Service, Ravintola Konehalli
  • Helsingin kaupunki, Palmia
  • Jyväskylän kaupunki, Kylän kattaus
  • Jyväskylän koulutuskuntayhtymä, oppilasravintola Oppilikka
  • Keski-Suomen sairaanhoitopiiri, Caterina
  • Savon koulutuskuntayhtymän ravintolapalvelut

Oppilaitokset:

  • Haaga-Helia Amk, Helsinki
  • Jyväskylän ammattikorkeakoulu
  • Jyväskylän koulutuskuntayhtymä, Jyväskylän aikuisopisto
  • Savon koulutuskuntayhtymä, Savon ammatti- ja aikuisopisto, Kuopio
  • Omnia ammattiopisto, Espoo

Aineisto on päivitetty elokuussa 2014 Savon ammatti- ja aikuisopiston ja Suomen ympäristöopisto Syklin yhteistyöllä.